Malatya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem - Öldürülenler Müslüman ise sesleri çıkmıyor / 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi.

4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Öldürülenler Müslüman ise sesleri çıkmıyor
Öldürülenler Müslüman ise sesleri çıkmıyor from hurseda.net
Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem dairesinden edinilen bilgilere göre 26 ocak pazar saat 05.22 sularında malatya pütürge'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muş'un korkut ilçesinde bu gece 03:15'te 4.1, malatya'nın yazıhan ilçesinde ise bu sabah 09:54'te 4.3 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem dairesinden edinilen bilgilere göre 26 ocak pazar saat 05.22 sularında malatya pütürge'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muş'un korkut ilçesinde bu gece 03:15'te 4.1, malatya'nın yazıhan ilçesinde ise bu sabah 09:54'te 4.3 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem dairesinden edinilen bilgilere göre 26 ocak pazar saat 05.22 sularında malatya pütürge'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem - Haberler
Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem - Haberler from foto.haberler.com
Muş'un korkut ilçesinde bu gece 03:15'te 4.1, malatya'nın yazıhan ilçesinde ise bu sabah 09:54'te 4.3 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem dairesinden edinilen bilgilere göre 26 ocak pazar saat 05.22 sularında malatya pütürge'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı.

Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı.

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Deprem dairesinden edinilen bilgilere göre 26 ocak pazar saat 05.22 sularında malatya pütürge'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muş'un korkut ilçesinde bu gece 03:15'te 4.1, malatya'nın yazıhan ilçesinde ise bu sabah 09:54'te 4.3 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muş'un korkut ilçesinde bu gece 03:15'te 4.1, malatya'nın yazıhan ilçesinde ise bu sabah 09:54'te 4.3 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. '50 imza geri çekildi' iddiası: CHP mahkemelik olacak
'50 imza geri çekildi' iddiası: CHP mahkemelik olacak from haber.sol.org.tr
Muş'un korkut ilçesinde bu gece 03:15'te 4.1, malatya'nın yazıhan ilçesinde ise bu sabah 09:54'te 4.3 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı.

Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu.

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Muş'un korkut ilçesinde bu gece 03:15'te 4.1, malatya'nın yazıhan ilçesinde ise bu sabah 09:54'te 4.3 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Deprem dairesinden edinilen bilgilere göre 26 ocak pazar saat 05.22 sularında malatya pütürge'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı.

Malatya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem - Öldürülenler Müslüman ise sesleri çıkmıyor / 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi.. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı.

Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı malatya'da deprem. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.